webwinkel_button

Welkom bij de website van reptielenkwekerij Quolibet! Wij (Renske Loogman & Jan Paul Groen) hebben beiden een grote passie voor Reptielen en dan met name de wat grotere “tamme” hagedis soorten. Momenteel ligt onze specialiteit in het houden en kweken van Teju hagedissen, grote varanen, leguanen en zeilagamen. Door te zorgen voor deze dieren en onze passie voor hun omgeving en zorg hebben wij ervaring op gedaan om deze dieren de beste verzorging te geven die wij denken dat nodig is. Sinds 2015 hebben wij daarom een webwinkel geopend om alleen de beste producten met de klant te delen. Zo kunt u niet alleen gezonde nakweek dieren bij ons kopen, maar ook de beste producten die daarbij horen voor een optimale verzorging.

Onze dierverblijven zijn even wat anders dan de meeste terraria. Wij hebben jaren lang met veel bloed, zweet en tranen gewerkt aan een zo natuurlijk mogelijke verblijven met echte planten en rotsen, hoge luchtvochtigheid en een voor de dieren aangename temperatuur zowel overdag als snachts. Voor sommige dieren hebben we zelfs een buitenverblijf voor in de zomer, maar ook een afschuifbaar dak en uvb doorlaatbare folie daken voor een maximale D3 opnamen.

Door de vele vragen voor een rondleiding kunnen wij dat helaas niet meer doen. Voor zowel ons als de dieren stress te besparen. Wel kunt ons liken op facebook, waar wij dagelijks foto’s en video’s plaatsen.